.
. .
Ervaar de toekomst van de telefonie

De toekomst van de telefonie begint met de VOIP (Voice over IP) software. WHY?! kan u helpen het maximale te halen uit uw bestaande PC-infrastructuur en bespaart u de dure investering die u moet doen met een conventioneel telefoonsysteem: het enige wat u nodig heeft is een modern PC-netwerk. Het Office pakket is door de combinatie van VOIP oplossing en de Mailtool geschikt voor een persoonlijk, multimediaal communicatie- en organisatiecentrum.

Met VOIP worden nieuwe grenzen aangebracht in de telefonie: dankzij  moderne IP technologie worden alle functies van het conventionele telefoonsysteem ten volle benut in de Mailtool. Vooruitstrevende voordelen zijn bijvoorbeeld het zeer handige gebruik van de voorhanden zijnde adresbestanden voor telefonie, waardoor het mogelijk wordt te bellen met uw PC zonder de ingewikkelde omweg van een CTI koppeling, en het is bovendien geheel kabelloos.

Heeft u telefoon en PC in een werkruimte nodig: uw PC brengt beide functies bij elkaar. De telefoon handset of operator set staat direct in verbinding met de USB-poort waardoor de overige infrastructuur van uw PC niet meer aangesloten hoeft te worden.

VoIP

WHY?! Service Group

CallAdvise
  © 2006-2007 WHY?! Service Group .
Home